Om fotografen

Til daglig laver jeg noget helt andet. Fotograferingen er en hobby som er løbet løbsk, intet mindre!

-Det har altid været mig som gruppen af mennesker tålmodigt ventede på, for jeg skulle lige have et par billeder mere,

og tjekke lys, baggrund, dybdeskarphed osv.

For mere end 20 år siden blev jeg for første gang spurgt om jeg kunne tage bryllupsportrætter for nogle gode venner. Dengang gik det som en leg, siden har jeg besluttet at tage det langt mere alvorligt.


Uanset opgaven, har de som skal glæde sig over billederne i mange, mange år, høje forventninger. Bryllupper, portrætter,

profilfotos til Facebook... Ja, helst noget med mennesker. Jeg kunne måske have kastet mig over landskabsfotografering. Men så havde jeg jo ikke nogen at snakke med, vel?


Jeg fotograferer ikke for betaling. Bliver du interesseret i at få mig til at tage billeder, bliver det på flg. betingelser:

Jeg tager en serie billeder, og viser dig dem i uredigerede udgaver.... Først har jeg sorteret dem fra som jeg ikke selv kan stå inde for.

Dem du vælger/godkender, er dem du får tilsendt i en digital udgave. Hver gang du offentliggør dem, skal jeg krediteres som fotograf. F.eks. skal jeg tagges på Facebook.

De samme billeder får jeg lov at bruge i min udstilling, dvs her på siden, på Facebook osv. Jeg, og KUN jeg, må indsende billeder til konkurrencer uden at skulle hente yderligere tilladelse. Ingen af os må sælge billederne til tredjepart, uden udtrykkelig tilladelse for hvert enkelt billede. KUN jeg må foretage ændringer, f. eks. beskæring, konvertere til S/H osv.