Priser & ServiceHvorfor overhovedet have en hjemmeside? Fordi jeg tager billeder for a vise dem frem. Jeg kan simpelthen ikke lade være :)


Jeg fotograferer ikke for betaling. Bliver du interesseret i at få mig til at tage billeder, bliver det på flg. betingelser:

Jeg tager en serie billeder, og viser dig dem i uredigerede udgaver.... Først har jeg sorteret dem fra som jeg ikke selv kan stå inde for.

Dem du vælger/godkender, er dem du får tilsendt i en digital udgave. Hver gang du offentliggør dem, skal jeg krediteres som fotograf. F.eks. skal jeg tagges på Facebook.

De samme billeder får jeg lov at bruge i min udstilling, dvs her på siden, på Facebook osv. Jeg, og KUN jeg, må indsende billeder til konkurrencer uden at skulle hente yderligere tilladelse. Ingen af os må sælge billederne til tredjepart, uden udtrykkelig tilladelse for hvert enkelt billede. KUN jeg må foretage ændringer, f. eks. beskæring, konvertere til S/H osv.


 


Find mig på facbook, følg med i hvad jeg  tager af billeder:  Photography by Larsen. Eller min profil: Søren Hjelm Larsen.